sulinyugi 2021

Manóstressz – 1 - 4. osztályig
Gyerekideg – 5 - 8. osztályig
Kamaszfeszkó – 9 - 12. osztályig

2020.09.02.

Izgalmas hírünk van! Bekerültünk az Új Nap, Új Remények adománygyűjtő esemény induló szervezetei közé, így most még könnyebben tudsz azért tenni, hogy terjedjen a nyugalom üzenete! A központi oldalon ide kattintva kiválaszthatod, hogy melyik nagykövetünknek utalva támogatnád te is a Sulinyugit. Erről bővebben a cikk alján olvashatsz.

Nagykövetek montázs 

Mi ez az esemény?

Az „Új Nap - Új Remények” egy adománygyűjtési kampány civil szervezetek számára (mint amilyen a Lélekkel az Egészségért Alapítvány, a Sulinyugit működtető szervezet). Központi eseménye egy hajnali séta 2020. október 3-án Budapesten. A sétát a most szeptemberben induló, és a sétáig tartó (október 3-a) kampányidőszak előzi meg, ami során adományokat gyűjtenek nagyköveteink a Sulinyugi számára (főleg a közösségi média felületein). Ebből te követőnkként azt fogod látni, hogy a Sulinyugi Facebook és Instagram oldalán meg fogjuk osztani követeink azon bejegyzéseit, amelyekben a Sulinyuginak kampányolnak, ezzel is segítve az ő sikerüket. További információt az eseményről itt találsz.

Mi a célunk ezzel az adománygyűjtéssel?

A Sulinyugi program általános célja, hogy minél több gyerekhez és tanárhoz eljussunk díjmentes stresszkezelő foglalkozásunkkal. Az „Új Nap - Új Remények” kampánya során most arra gyűjtünk, hogy 25 fő szakmai önkéntest ki tudjunk képezni Sulinyugi gyermektrénerré, így általuk minél több iskolába jusson el a nyugalom üzenete. Csak az önkéntesképzés során (a gyakorlófázissal együtt) mi magunk kb. 30 osztályhoz, azaz kb. 750 gyerekhez jutunk el! Továbbá kiképzésük után egy Sulinyugi önkéntes egy év alatt átlagosan 10 osztályhoz, vagyis kb. 250 gyerekhez viszi el foglalkozásunkat.

Te hogyan segíthetsz?

Támogasd nagyköveteink kampányát akár csak 1000ft-tal is, amely összeggel egy gyerek stresszkezelő foglalkozását biztosítod. Ezt úgy teheted meg, ha megnyitod az alábbi linkek egyikét, majd megnyomod a „Támogass” gombot, így megkapod a banki információnkat, és máris tudsz utalni! Továbbá az is nagy segítség, ha az oldal megosztásával összekötsz minket olyanokkal, akik szívesen támogatnák a Sulinyugi misszóját.

Nagyköveteink kampányoldalai:

Pataki Eszter 

Gelb Tamás 

Sárvári Györgyi

Lázár András Zsolt

Kovács Zsolt

 

Partnereink