sulinyugi 2021

Manóstressz – 1 - 4. osztályig
Gyerekideg – 5 - 8. osztályig
Kamaszfeszkó – 9 - 12. osztályig

Talán előzőleg sose volt még ekkora szükség arra, hogy ebben a szorongató, félelmekkel teli helyzetben újra és újra visszaszerezzük a nyugalmunkat. Foglalkozásainkra egyre nagyobb az igény, jelenleg országszerte 47 osztály, azaz több, mint 1200 gyerek vár arra, hogy „sulinyugizni” tudjon, és elsajátíthassa velünk a stresszkezelés alapjait. Ehhez keresünk most karácsonyi kampányuk alatt olyan cégeket és támogatókat, akik segítenének nekünk a missziónkban.

Copy of A Sulinyugi azt kéri a mikulástól hogy

Hogyan tudsz segíteni nekünk?


Ha fontosnak tartod, hogy már a gyerekekhez is eljussanak a stressz-kezelő üzenetek, akkor támogass minket. Ha ismersz olyan céget, aki jó helyre akarja adni az adományt, köss minket össze vele. Ha pedig te magad adományoznál, akár kisebb összeget is, adományokat az alábbi számlaszámra várunk: Lélekkel az Egészségért Alapítvány 11600006-00000000-44298384. A megjegyzésbe írd oda: adomány.

Mire gyűjtünk most pontosan?


A Sulinyugi órák a gyerekeknek, a tanári workshopok a tanári karnak alapozzák meg a nyugodt iskolai légkört! A játékos Sulinyugi foglalkozáson abban erősítjük meg a gyerekeket, hogy képesek saját feszültségük kezelésére, és a közös megbeszélés után ki is próbálunk sok jó feszültséglevezetési módot. Ismétlő alkalom során fenntartható tudásról gondoskodunk, játékosan ráerősítünk a tudásukra, elmélyítjük a gyakorlást. Ezekről a tippekről és kipróbált módszerekről a szülők is kapnak információs lapot, így otthon is használhatják a nyugi eszköztárat. Ezt a tudást átadjuk a tanároknak, is, bevonva őket az iskolai stresszkezelés jó módszereinek terjesztésébe. Tanári workshop formájában egy nyugis délelőtti programon az iskola tanári kara is kipróbálja a Sulinyugit, megkapja a tanári nyugi eszköztárat is. Így fenntarthatóvá tesszük a stresszkezelés módszereit az iskolákban. Ez a programsorozat biztosítja az osztály hatékonyabb együttműködését a tanórán és hozzájárul az iskola nyugodtabb, fenntarthatóbb légköréhez.

Egy nagyságrendileg 180.000 Ft értékű támogatásból egy komplett Sulinyugi programot tudunk megvalósítani egy várólistán szereplő osztály részére (két alkalmas stresszkezelő osztályfoglalkozás, valamint egy stresszkezelő tanári workshop).

A Sulinyugi facebook oldalán most az adventi időszakban is ilyen nyugi ötleteket, hasznos tényeket osztunk meg, amik szülőként, tanárként is alkalmazhatóak a mindennapokban. Várjuk a követőinket, és azokat, akik össze tudnak minket kötni cégekkel, vagy saját maguk adományoznának, hogy minél több osztálynál kerülhessen Nyugicsomag a karácsonyfa alá.

Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: +36702658919

Partnereink