sulinyugi 2021

Manóstressz – 1 - 4. osztályig
Gyerekideg – 5 - 8. osztályig
Kamaszfeszkó – 9 - 12. osztályig

2021 őszén indítjuk újabb Sulinyugi gyerektréner képzésünket! Témánk: iskolai prevenciós programok általában és a feszültségkezelést támogató 45 perces gyerekeknek szóló Sulinyugi tréning elsajátítása, amire később a további tréningek, elmélyítő foglalkozások épülnek.

sulinyugi gyerektréner képzés kép2


A képzés tartalma:

3 csoportos képzésből, megfigyelésből (hospitálás) és önálló, de általunk is kísért gyakorlási alkalmakból áll.

A teljesen önálló munka akkor kezdődik el, amikor már biztonságban érzi magát az önkéntes és felkészültnek találjuk mi is erre. Egy tréninget 2 fő vezet, így páros munkában is gyakorlatot szerezhetnek az önkénteseink. A csoportokat a saját iskolákban, ismerős iskolákban is megtarthatjátok.

Kiket várunk?

Pszichológust, MA-s pszichológus hallgatót, tanárt, egyéb segítő szakembert, aki szívesen adna át stresszkezelési ismereteket gyerekcsoportoknak.

A képzés helye:

1. alkalom várhatóan élőben, 2. és 3. várhatóan online, hospitálások pedig az adott helyzetnek megfelelően online vagy offline lesznek.

A képzés időpontjai:

1. alkalom: szeptember 23. csütörtök 9:00-12:30 – élőben (Budapest belvárosában, még pontosítjuk)

2. alkalom: október 7. csütörtök 9:00-12:30 – online

Hospitálás: október 8. – november 10. között online vagy offline Sulinyugi foglalkozás megfigyelése - több időpont is lesz, amiből lehet majd választani

3. alkalom: november 11. csütörtök 9:00-12:30 - online

További gyakorlási alkalmak budapesti iskolákban (akár saját iskolában is leszervezhető).

Jelentkezés módja:

a csatolt jelentkezési lap elküldésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, 2021. szeptember 1-ig. Nagy érdeklődés esetén jelentkezési sorrendet veszünk figyelembe.

Szeretettel várjuk jelentkezésedet!

További információért keresd Szigeti Rékát, a Sulinyugi szakmai vezetőjét, tel.: +36702658919, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mindannyiunk biztonsága érdekében kérjük, hozd el a védettségi igazolványodat!

Partnereink