sulinyugi 2021

Manóstressz – 1 - 4. osztályig
Gyerekideg – 5 - 8. osztályig
Kamaszfeszkó – 9 - 12. osztályig

Szükségünk van a segítségetekre, hogy segíthessünk!

Talán előzőleg sose volt még ekkora szükség arra, hogy ebben a szorongató, félelmekkel teli helyzetben újra és újra visszaszerezzük a nyugalmunkat. Foglalkozásainkra egyre nagyobb az igény, jelenleg országszerte 47 osztály, azaz több, mint 1200 gyerek vár arra, hogy „sulinyugizni” tudjon, és elsajátíthassa velünk a stresszkezelés alapjait. Ehhez keresünk most karácsonyi kampányuk alatt olyan cégeket és támogatókat, akik segítenének nekünk a missziónkban. Bővebben a karácsonyi adománygyűjtésünkről itt olvashatsz!

Tegyünk együtt a gyermekek hatékony stresszkezeléséért, hogy egészséges felnőttek váljanak belőlük!

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mire fordítjuk az adományokat, nézd meg a Rólunk menüpontban felsorolt tevékenységeinket!

Az alábbi módokon segíthetsz nekünk: 

 

A támogatás bármely formáját válaszd is, hozzájárulsz a Sulinyugi program működéséhez, s ezáltal előremozdítod céljaink megvalósulását.


Adományozás

Célunk, hogy minél több iskolai foglalkozás valósuljon meg. Ha szeretnél hozzájárulni, támogass minket egyszeri vagy rendszeres adománnyal! Segíts, hogy a várólistánkon lévő motivált iskolák, osztályok minél előbb megkaphassák a Sulinyugi órákat!
Bármilyen összegű támogatást örömmel fogadunk. Az egy alkalom figyelemfelhívásra tökéletes, és arra, hogy az alapokkal megismerkedhessenek, kaphassanak elérhetőséget a további gyakorláshoz. 30.000 Ft értékű adományból egy egész osztálynak biztosítunk csoportos foglalkozást, 60.000 Ft értékű adományból pedig egy tanári tréninget.
Adományokat az alábbi számlaszámra várunk: Lélekkel az Egészségért Alapítvány 11600006-00000000-44298384 (IBAN: HU21116000060000000044298384). Célzott adomány esetén a megjegyzés rovatba odaírhatod a konkrét osztálynak, iskolának a nevét és helységét, akinek adományozni szeretnél. 

Adományoddal támogathatod a Sulinyugi programunkat a Paypal rendszerén keresztül!

Összeg:

 

Adó 1%

Az 1%-ot az alábbi adószámra várjuk: Lélekkel az Egészségért Alapítvány, 18141982-1-43. Minden 1%-ra kapott összeget iskolai programokra költünk.

 

Felajánlás 

Minden apró segítség sokat nyom a latba, akár szellemi, PR tevékenységeink segítése is. Mire van szükségünk jelenleg? Leginkább imázsfilm és szórólapok elkészítésében fogadnánk segítséget, illetve nyomtatási lehetőség biztosítására, és papír-írószerekre is állandóan szükségünk van.

 

Önkéntesség

Programjaink megvalósítása során örömmel fogadunk szakmai és laikus segítséget egyaránt. Laikusként adminisztratív vagy operatív segítséget vállalhatsz a programok háttérmunkáiban. A szülők segítségét különösen szívesen vesszük.
Szakmai segítséget elsősorban gyakorló pszichológusok, pszichológus hallgatók részéről várunk, akikre programjaink trénereként számítunk. Szakmai önkéntesként gyakorlatot szerezhetsz, meglévő ismereteidet bővítheted a kihívást jelentő iskolai stressz kezelése terén, legyen szó akár diákokról, tanárokról, vagy szülőkről. Tőlünk ehhez támogatást, kidolgozott módszert és szupervízót kapsz. Ha kedvet érzel az önkénteskedéshez, jelentkezz e-mailben kapcsolattartónknál az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sulinyugi gyerektréner információs és jelentkezési lapunk ide kattintva tölthető le.

 

 

Jelentkezés

(*)
Kérjük töltse ki!

(*)
Kérjük töltse ki!

Invalid Input

(*)
Kérjük töltse ki!

Invalid Input

Invalid Input

(*)
Érvénytelen!

 

 

Kapcsolatépítés 

Bármelyik cégnél van ismerősöd, aki támogatna, akkor köss össze velük! Ha ismersz olyan marketingest, vagy olyan profi szakértőt, aki pro bono segítene nekünk, hozz össze vele!

 

Üzenetünk terjesztése 

Azzal is segíted az ügyünket, ha követed és megosztod híreinket, rendezvényekre való meghívásainkatFacebook, illetve Instagram oldalunkon, YouTuberek csatornáin.

 

Együttműködési program cégekkel

Bármely, a cégek által megrendelt munkahelyi egészségfejlesztő programunkra befolyt összeg 10%-ával biztosítjuk a Sulinyugi működését, mivel alapítványunk erre különíti el a bejövő forrásainak ezt a részét. Ezenkívül a cégek direkt adománnyal is támogathatják a Sulinyugit, melyről lejjebb található bővebb információ.
Továbbá az oktatást támogató cégeket összekötjük a motivált iskolákkal, hogy a segítség a legjobb helyre érkezzen. Valamint önkéntes munkára is elküldhetik hozzánk a cégek a dolgozóikat.

Amennyiben cégük CSR politikájában, támogatási programjában szerepel az iskolai oktatás, a fiatal korosztályok támogatása, az egészséges életmód, akkor ideális partnerek vagyunk egymás számára. Rendszeres adományozó partnereket keresünk a programjainkhoz.


Együttműködési projektjeink során lehetőséget biztosítunk a támogató cég munkavállalói számára, hogy részt vegyenek a munkánkban, mint önkéntesek, valamint érzékenyítő programokat kínálunk számukra. Vállalatuk támogatóként való megjelenésével a reputációjuk növekedéséhez is hozzájárulunk.


Az adományozó cégek különböző célcsoportokat támogathatnak:

1. a várólistán levő iskolákat támogatva, a motivált, már nyitott célcsoportnak adhat adományt,
2. a már működő régióinkban támogathatják a program működését. Az önkéntes képzés és a program menedzselésének szponzorálásával több ezer gyerekhez érhetünk el minden régióban. Jelenleg Budapest, Pest megye és Debrecen régióban zajlanak képzéseink és programjaink, ide várunk adományokat.
3. szabadon választott, konkrét iskolákat is támogathatnak, amennyiben a saját dolgozóik gyermekeit szeretnék támogatni, ezzel is segítve az országossá válásunk folyamatát.

A céges partnereknek több adományozási csomaggal is támogathatják az iskolákat:

Alap csomag: 3 alkamas gyerek tréning, és 1-1 tanári tréning támogatása. Ezzel a készségfejlesztés a gyermekeknél biztosítva lesz egy osztálynak, hiszen több gyakorlási és ismétlési lehetőségünk van.

Extra csomag: több osztály 3 alkalmas foglalkozásával hatékonyabb és átfogóbb támogatást tudunk adni.

Szervezeti csomag: teljes iskolai gondozást is tudunk adni, amiben a szervezti stresszre is hatni tudunk a gyerek és tanári tréningeken kívül.
Amennyiben szeretne velünk együttműködni, kérjük az alábbi elérhetőségeken jelentkezzenek, mi pedig legkésőbb 48 órán belül felvesszük önökkel a kapcsolatot a részletek megbeszélése érdekében.

Partnereink