sulinyugi 2021

Manóstressz – 1 - 4. osztályig
Gyerekideg – 5 - 8. osztályig
Kamaszfeszkó – 9 - 12. osztályig

 

Pályázati támogatóink:

 

MagNet Bank 6cm

 

A Magnet Bank támogatásával meg tudtuk valósítani a 2021. őszi Sulinyugi gyerektréner képzést, ezúttal 23 főnek. Segítségükkel a 2022-es évben tovább tud gyarapodni azon diákok köre, akikhez eljuttathatjuk a hatékony stresszkezelés eszközeit. Emellett 8 gyerekfoglalkozás is meg tudott valósulni a támogatásból, mellyel összesen 600 fő gyereket, pedagógust és szülőt tudtunk elérni, támogatva őket a stresszkezelésben, melynek a pandémiás helyzet miatt most különösen nagy jelentősége van.

Korábbi, a Magnet Bank támogatásával megvalósuló programjaink:

Alapítványunk a Magnet Bank segítségével 9 osztályhoz juttatta el 2019. őszén az Alap Sulinyugi programot. A Sulinyugi foglalkozásokkal 228 gyerekhez vittünk el interaktív, játékos tréninget arról, hogyan lehetnek a testük kapitányai, vagyis hogyan vezethetik le a feszültségeket olyan módon, hogy azzal ne ártsanak se másnak, se maguknak. Az az attitűdjük erősödött, hogy nem vagyunk kiszolgáltatva az érzelmi állapotainknak, képesek vagyunk rá, hogy akár egyszerű, mindennapi módszerekkel kezeljük a saját stresszünket. A program elősegítette, hogy a gyerekek, tanáraik és szüleik (akiket a kiadványaikkal értünk el) egy nyelvet beszéljenek és gyakorlati tippeket kapjanak a stresszmanagementben.

Alapítványunkat 2020-ban is segítette támogatásával a Magnet Bank, mely támogatási összeg segítségével Sulinyugi programunkat és működési költségeinket tudtuk finanszírozni. Köszönjük a támogatást! 

 

 

Tesco programme logo 

A Tesco pályázati támogatásának köszönhetően 2020-ban XIV.kerületi iskolákba tudtuk elvinni a nyugalom üzeneteit. Programunk során a gyerekeket és a tanárokat is megtanítottuk a feszültségkezelés alapjaira. Könnyen bevethető módszereket mutattunk, melyek a mindennapi stresszkezelést könnyítik. A játékos Sulinyugi óra során tudatosítottuk a gyerekekben a stresszkezelés fontosságát, és azt, hogy mindenki képes a saját feszültségét kezelni. A pedagógusoknak tartott workshopok és tréningek segítették a nyugodtabb tanórák megőrzését, a tanári kiégés megelőzését, végsősoron a kiegyensúlyozottabb légkörhöz járultak hozzá.

   

     

 

  

A 2018-19-es tanévben az E.ON Hungária Zrt. támogatásával valósult meg a Sulinyugi – Egészségesebb és kiegyensúlyozottabb pécsi gyerekek program. A program segítségével 8 osztálynak vittük el a nyugalom üzeneteit a Pécsi Mezőszél Utcai Általános Iskolában. A gyerekeken kívül 31 pedagógus is részt vehetett Sulinyugi tanári tréningen. Köszönjük az együttműködést minden résztvevőnek!

Alapítványunk az E.ON Hungária Zrt. segítségével valósította meg a 2019. őszi Sulinyugi önkéntes képzést. 

2020-ban ismét támogatta alapítványunkat az E.ON Hungária Zrt., így hét, várólistán levő iskolai osztálynak tudtuk elvinni a Sulinyugit. Hálásak vagyunk a támogatásért!  

 

  

 CH logo base rgb diff c byU CHR byU Darkblue 1

A Cherrisk segítségével 2020. tavaszán 8 budapesti osztálynak tudtuk elvinni a stresszkezelés módszereit, a Sulinyugi programunkkal egy kis plusz napfényt és derűt vittünk az osztályoknak. A játékos, 45 perces foglalkozás során felkeltettük a gyerekek figyelmét arra, mit tehetnek Önmagukért, tudatosítottuk a stresszkezelés fontosságát, és azt, hogy mindenki képes a saját feszültségét kezelni.

 

  

Együttműködő partnereink:

PFY logo 2017 RGB          Orientify logo png 2363px 300dpi RGB

 

Grafikai támogatónk:

KM logók 01Eszköz támogatónk:

  Kezedben a biztonsagod vektor logo 3          bolkoprint logo  

 

 

10%-os rendszeres támogatóink:

         

     

 

Partnereink